Zorg voor uw medische data

Medical Research Data Management (MRDM) is Bewerker van medische data voor Zorgaanbieders en centraal knooppunt voor distributie van informatie. Veilig, accuraat en betrouwbaar. Uw medische data is onze zorg!

Medische Implementatiemanager voor Watson for Oncology

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Medische Implementatiemanager voor Watson for Oncology

Watson for Oncology ondersteunt medisch specialisten bij het kiezen van de optimale behandeling voor kankerpatiënten. Momenteel wordt dit systeem door MRDM en IBM, in samenwerking met medisch specialisten, medisch-inhoudelijk aangepast voor gebruik in het Nederlandse zorgproces, de lokalisatie. Na deze lokalisatie van Watson for Oncology zal gestart worden met de praktijkevaluatie van dit systeem in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Wat doe je als Medische Implementatiemanager?

Je gebruikt jouw medische achtergrond om met behulp van richtlijnen en de ervaring die je opdoet met het cognitieve support systeem Watson for Oncology bij te dragen aan de lokalisatie hiervan. Je maakt een analyse van de huidige tekortkomingen, stelt lokalisatie eisen op en voert deze door. Vervolgens evalueer je het systeem voordat het in de praktijk ingezet gaat worden. Voor al deze activiteiten werk je nauw samen met medisch specialisten en collega’s met een meer technische achtergrond.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent basisarts met oncologische interesse
 • Je hebt interesse in oncologie (medisch, chirurgisch of radiotherapie)
 • Je bent geïnteresseerd in technologie
 • Je bent flexibel, leergierig en een echte teamplayer
 • Je bent tussen de 24 - 40 uur per week inzetbaar en bij voorkeur per direct beschikbaar.
 • Een tijdelijke invulling van de functie is mogelijk

Zullen wij ons even voorstellen?

Medical Research Data Management (MRDM) bewerkt medische data voor zorgaanbieders en helpt zo de kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken. Deze kennis is essentieel voor het verbeteren van de zorg.

 

 

Wij ordenen informatie van zorginstellingen, dit doen wij onder andere voor het opstellen van kwaliteitsrapportages of voor beslisondersteuning ten behoeve van persoonlijke behandelplannen.

Wij werken aan verschillende projecten op het gebied van Decision Support en Value Based Health Care. Een van de projecten waar wij trots op zijn is de introductie en implementatie van het product IBM Watson for Oncology binnen de Nederlandse zorgmarkt.

Waarom jij ook graag wilt meewerken aan de implementatie van Watson for Oncology bij MRDM?

 • Je kan je netwerk uitbreiden zowel in de medische sector als daarbuiten
 • Je staat aan de wieg van de implementatie van nieuwe medische technologie
 • Het is een unieke kans om ervaring op te doen in het bedrijfsleven op oncologisch gebied
 • We staan open voor jouw ideeën en initiatieven en willen graag van jou leren
 • Wij vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en daarom hebben wij oog voor een goede balans tussen werk en privé;
 • Wij vinden, naast hard werken, ontspanning ook erg belangrijk en daarom organiseren wij regelmatig leuke activiteiten.

Is jouw interesse gewekt?

We kijken uit naar je CV en motivatie. Deze kun je sturen naar werken@mrdm.nl. Voor vragen kun je bellen met Esmée van Geffen op 088-5700019.

Een screening maakt deel uit van het sollicitatieproces, eveneens als het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.