Zorg voor uw medische data

Medical Research Data Management (MRDM) is Bewerker van medische data voor Zorgaanbieders en centraal knooppunt voor distributie van informatie. Veilig, accuraat en betrouwbaar. Uw medische data is onze zorg!

Medewerker Servicedesk (fulltime)

Voor onze locatie in Deventer is MRDM per direct op zoek naar Medewerker Servicedesk  (fulltime)

Functie en Profiel

De variatie in projecten maakt dat jij je als Medewerker Servicedesk snel ontwikkelt. Je bent aanspreekpunt (voornamelijk telefonisch en per e-mail) voor klanten (zoals artsen, kwaliteitsmedewerkers en researchverpleegkundigen van de verschillende ziekenhuizen of ketens) bij meldingen die je registreert, administreert en analyseert. Je bewaakt de voortgang en zorgt voor een adequate en correcte terugkoppeling hiervan. Hierbij help je actief mee de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Tot de belangrijkste taken behoren onder andere:

 • Klanten op een service verlenende en klantvriendelijke manier te woord staan
 • Het registreren en bewaken van meldingen, maar ook afstemming hebben met collega’s binnen de organisatie
 • Het informeren van klanten over de voortgang van meldingen
 • Het versterken van de kennisdeling en -borging door het beheren en uitbouwen van de Frequently Asked Questions
 • Uitvoering van user Management
 • Opmaken van contracten en documenten

Wat vragen we van jou?

Deze functie is bij uitstek geschikt voor starters op de arbeidsmarkt. Wij vragen van jou een relevante opleiding op minimaal HBO niveau en affiniteit en interesse in zowel zorg als ICT. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, hebt goede communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in een team functioneren. Verder ben je betrokken, proactief en zorgvuldig en je kan werken in een dynamische omgeving. Daarnaast heb je een dienstverlenende instelling die bij een veelvoud aan meldingen goed tot zijn recht komt. We vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk bent en goed om weet te gaan met lastige situaties. Je bent een echte planner en organisator; een ‘spin in het web’. Tevens beschik je over basis computervaardigheden en maak je je systemen snel eigen.

Zullen wij ons even voorstellen?

MRDM bewerkt medische data voor zorgaanbieders en helpt zo de kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken. Deze kennis is essentieel voor het verbeteren van de zorg. Wij ordenen informatie van zorginstellingen, dit doen wij onder andere voor het opstellen van kwaliteitsrapportages of voor beslisondersteuning ten behoeve van persoonlijke behandelplannen.

Waarom jij ook graag wilt werken bij MRDM?

Wij zijn een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie met oog voor ieder individu. Onze kernwaarden zijn Grensverleggend, Pragmatisch en Betrouwbaar. Er zijn verschillende redenen waarom het leuk is om bij MRDM te werken, bijvoorbeeld omdat wij:

 • Open staan voor jouw ideeën en initiatieven en graag van jou leren.
 • Jou aanmoedigen om jezelf continu te blijven ontwikkelen.
 • Een platte organisatie zijn met korte lijnen.
 • Het belangrijk vinden dat je lekker in jouw vel zit en daarom oog hebben voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Elke dag aan maatschappelijk-relevante projecten werken om de zorg te verbeteren.
 • Internationaal werken en daarin nog meer ambitie hebben.
 • Naast hard werken ontspanning ook erg belangrijk vinden en daarom regelmatig leuke activiteiten organiseren.

Is jouw interesse gewekt?

We kijken uit naar je cv en motivatie. Deze kun je sturen naar werken@mrdm.nl. Voor vragen over de vacature kun je bellen met Tessa Pet op 088-5700050.

Een screening maakt deel uit van het sollicitatieproces, eveneens als het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.