Zorg voor uw medische data

Medical Research Data Management (MRDM) is Bewerker van medische data voor Zorgaanbieders en centraal knooppunt voor distributie van informatie. Veilig, accuraat en betrouwbaar. Uw medische data is onze zorg!

Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg

Ter uitbreiding van ons team in Nieuwegein zijn wij zijn per direct op zoek naar een Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg

Arbeidsmarktinformatie is cruciaal voor de zorg- en welzijnsinstellingen om een betere afstemming te bereiken tussen vraag en aanbod op de landelijke en regionale arbeidsmarkt van zorg en welzijn.

Wat doe je als Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg bij Prismant?
Als Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg ben je onderdeel van het team ‘arbeidsmarkt en onderzoek’. Als arbeidsmarktonderzoeker werk je zelfstandig en in teamverband aan projecten in de sector Zorg en Welzijn. Je onderhoudt de klantrelatie en werkt samen met Begeleidingscommissies.. Je hebt gevoel voor cijfers en voor de diversiteit aan data die beschikbaar is voor Arbeidsmarktonderzoek. Je gebruikt zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden om een diversiteit aan vragen uit het veld te beantwoorden. Daarbij vertaal je de onderzoeksuitkomsten naar praktische toepasbaarheid voor onze opdrachtgevers.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding met een onderzoeksgerichte afstudeerrichting;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met statistiek en diverse onderzoekmethoden (kwalitatief en kwantitatief);
 • Je hebt kennis van zorg &  welzijn en bent op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen in arbeidsmarktonderzoek, 
 • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor (politieke) verhoudingen;
 • Je bent inhoudelijk en analytisch zeer sterk en in staat om je enthousiasme voor het vak uit te dragen;
 • Je bent resultaatgericht, nauwkeurig, creatief, initiatiefrijk en je straalt rust uit.
 • Je bent binnen het team ben je een motivator en een doener.
 • Het is een sterke pré als je ervaring hebt met de regionale arbeidsmarkt.

Zullen we ons even voorstellen?
Prismant werkt voor zorginstellingen, brancheorganisaties, overheden en andere partijen die actief zijn in de zorg. Zij zitten met vragen, wij helpen met de oplossingen. Dat doen we door op een onafhankelijke en objectieve manier te onderzoeken, meten en toetsen, en door het verschaffen van inzichten. Op die manier willen we de zorg en het werk van deze professionals in de sector daadwerkelijk beter maken.

Onze opdrachtgevers zijn de zorgaanbieders: onder andere ziekenhuizen, VVT, GHZ, GGZ, en jeugdzorg. Ook de overheid en de brancheverenigingen mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Deze opdrachtgevers vragen ons om onafhankelijk onderzoek, toekomstbestendig advies en stuurinformatie. Wij zijn daarbij de unieke link tussen informatievoorziening en het bieden van creatieve oplossingen op basis van deze informatie. Momenteel werken we hard aan het vernieuwen van ons productportfolio voor zorgaanbieders.

Prismant werkt samen met haar partners MRDM, X-IS en PatiëntInvolved. Gezamenlijk werken we aan het realiseren van waarde gedreven zorg, gebaseerd op het value-based health care principe.

Waarom jij ook graag wilt werken bij Prismant?
Wij zijn een dynamische organisatie waar enthousiaste professionals werken. Wij zijn Grensverleggend, Pragmatisch en Betrouwbaar. Er zijn verschillende redenen waarom het leuk is om bij Prismant te werken, bijvoorbeeld omdat wij:

 • Open staan voor jouw ideeën en initiatieven en graag van jou leren;
 • Jou aanmoedigen om jezelf continu te blijven ontwikkelen;
 • Een platte organisatie zijn met korte lijnen;
 • Het belangrijk vinden dat je lekker in jouw vel zit en daarom oog hebben voor een goede balans tussen werk en privé;
 • Meegaan in de mogelijkheden van het ‘nieuwe werken’;
 • Elke dag aan maatschappelijk-relevante projecten werken om de zorg te verbeteren;
 • Internationaal werken en daarin nog meer ambitie hebben;
 • Naast hard werken ontspanning ook erg belangrijk vinden en daarom regelmatig leuke activiteiten organiseren.

Is jouw interesse gewekt?
We kijken uit naar je CV en motivatie. Deze kun je sturen naar info@prismant.nl Voor vragen kun je bellen met Francisca van der Velde op 088-5700050.

Een screening maakt deel uit van het sollicitatieproces, eveneens als het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.