Zorg voor uw medische data

Medical Research Data Management (MRDM) is Bewerker van medische data voor Zorgaanbieders en centraal knooppunt voor distributie van informatie. Veilig, accuraat en betrouwbaar. Uw medische data is onze zorg!

Decision Support

De medische wereld ontwikkelt zich snel. De wetenschap leert ons steeds meer dat bepaalde behandelingen voor de één wel werken en voor de ander niet, met vele uitzonderingsgevallen. Kunnen medisch specialisten dit nog bijhouden in de toekomst?

Beslisondersteuning helpt om relevante kennis op het juiste moment snel en handig beschikbaar te maken. MRDM gelooft dat intelligente computers en systemen het mogelijk maken om betere en persoonlijkere behandelplannen samen te stellen met- en voor patiënten. Daarom ondersteunt MRDM Brightingale bij haar activiteiten. 

Samen met IBM en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is MRDM initiatiefnemer van de eerste Nederlandse Health Deal, omtrent Decision Support in de oncologie. Deze deal moet bijdragen aan optimale beschikbaarheid van medische informatie.