Werken bij

Wij zijn een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie met oog voor ieder individu. We zijn altijd op zoek naar goede mensen.

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven kandidaten, ook als we geen vacatures hebben. Lijkt het je leuk om bij MRDM te werken, maar staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Open sollicitatieformulier

  Open sollicitatie

  Vul het onderstaande formulier in en vertel in je motivatiebrief wie jij bent en je voor ons kunt betekenen. Je ontvangt dan meteen een ontvangstbevestiging. Vervolgens nemen wij je sollicitatie zorgvuldig door en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

  Werken bij MRDM

  MRDM bewerkt medische data van zorgaanbieders en patiënten. MRDM zorgt er met verschillende producten en diensten voor dat alle betrokkenen in de zorg over de juiste informatie beschikken om beslissingen te kunnen maken over de zorgverlening. We streven hierbij naar zinnige zorg: patiënten blijven zo gezond mogelijk, maar wanneer zorg toch nodig is, voegt de zorg maximale waarde toe. De juiste zorg voor de juiste patiënt op de juiste tijd.

  Wat bieden wij?

  • We staan open voor jouw ideeën en initiatieven en leren graag van jou.
  • We moedigen je aan om jezelf continue te blijven ontwikkelen.
  • We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en daarom hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé.
  • Een platte organisatie met korte lijnen.
  • We gebruiken State of the art technology.
  • We werken iedere dag aan maatschappelijk relevante projecten om de zorg te verbeteren.
  • Naast hard werken vinden we ontspanning ook erg belangrijk!

  Over MRDM

  MRDM verwerkt gegevens voor zorginstellingen zodat de informatie gebruikt kan worden om de kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken. Partners als Value2Health en Prismant zetten de verwerkte gegevens verder om in bijvoorbeeld benchmarkrapportages. Gezamenlijk dragen we zo bij aan betere gezondheidszorg.

  Interesse?

  Lijkt het je leuk om bij MRDM te werken, maar staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Vul het onderstaande formulier in en vertel in je motivatiebrief wie jij bent en je voor ons kunt betekenen. Je ontvangt dat meteen een ontvangstbevestiging. Vervolgens nemen wij je sollicitatie zorgvuldig door en bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

  Open sollicitatieformulier