Nieuw design MRDM Secure Upload Facility

Vandaag publiceren we de nieuwe user interface van onze Secure Upload Facility! 

Hiermee sluit de user interface van de Secure Upload Facility aan bij de andere websites van MRDM en wordt de navigatie op de website makkelijker. Daarnaast hebben we uitgebreide uitleg toegevoegd om u als batch leverancier beter te begeleiden bij het aanleveren van bestanden. Ook zijn de omgevingen voor de test- en productieomgeving duidelijk herkenbaar.

De functionaliteit van de Secure Upload Facility is niet veranderd, u kunt zoals gewend batch-bestanden op de test- en productieomgeving uploaden.

Als u informatie mist of nog tips voor de verdere verbetering van onze diensten hebt, dan horen we dit graag. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze Servicedesk. Dit kan per e-mail: servicedesk@mrdm.nl of telefonisch: 088-5700030.

MRDM opnieuw succesvol geaudit voor ISO27001 en NEN7510 Categorie: Nieuws

Na een succesvolle audit in februari, is MRDM per 11 maart opnieuw gecertificeerd voor ISO27001 en NEN7510. De certificaten worden uitgegeven wanneer processen, beleid en kennisopbouw van een organisatie voldoen aan de strenge normen van het internationale ISO…

Door MRDM opnieuw succesvol geaudit voor ISO27001 en NEN7510
Lees meer

ICHOM en MRDM bundelen krachten om zorguitkomsten op internationale schaal te vergelijken Categorie: Nieuws

Trots kondigen wij onze samenwerking aan met het International Consortium for Health Outcomes Measurement (ICHOM) om het ICHOM Global Benchmarking Platform te lanceren. Het platform stelt zorgaanbieders in staat om de belangrijkste uitkomsten voor de patiënt te vergelijken…

Door ICHOM en MRDM bundelen krachten om zorguitkomsten op internationale schaal te vergelijken
Lees meer