Nieuw design MRDM Secure Upload Facility

Vandaag publiceren we de nieuwe user interface van onze Secure Upload Facility! 

Hiermee sluit de user interface van de Secure Upload Facility aan bij de andere websites van MRDM en wordt de navigatie op de website makkelijker. Daarnaast hebben we uitgebreide uitleg toegevoegd om u als batch leverancier beter te begeleiden bij het aanleveren van bestanden. Ook zijn de omgevingen voor de test- en productieomgeving duidelijk herkenbaar.

De functionaliteit van de Secure Upload Facility is niet veranderd, u kunt zoals gewend batch-bestanden op de test- en productieomgeving uploaden.

Als u informatie mist of nog tips voor de verdere verbetering van onze diensten hebt, dan horen we dit graag. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze Servicedesk. Dit kan per e-mail: servicedesk@mrdm.nl of telefonisch: 088-5700030.

Nieuw design MRDM Secure Upload Facility Categorie: Nieuws

Vandaag publiceren we de nieuwe user interface van onze Secure Upload Facility!  Hiermee sluit de user interface van de Secure Upload Facility aan bij de andere websites van MRDM en wordt de navigatie op de website makkelijker. Daarnaast hebben…

Door Mara Kaldeweide
Lees meer

MRDM ondertekent Kennis- en Innovatie Convenant met Topsector LSH Categorie: Nieuws

Publieke en private partijen hebben afgesproken samen te werken aan vitaal functionerende burgers in een gezonde economie. Naast MRDM, ondertekenden partijen als TNO, Go-Fair en patiëntenorganisaties het Kennis- en Innovatie Convenant 2020-2023 (KIC) en hebben deze op 1…

Door MRDM
Lees meer