De nieuwe supportwebsite van MRDM

Daar is ‘ie dan! De Supportwebsite van MRDM. Op deze website vindt u alle informatie over batch aanleveringen, onze survey applicatie en meer. Zo kunt u zien in de handleiding wat er allemaal komt kijken als per batch wilt gaan aanleveren, maar bijvoord ook veelgestelde vragen die bij de Servicedesk binnenkomen. Bekijk de website op support.mrdm.nl.

Deze website is aanvullend op onze website mrdm.nl. De documentatie, zoals u gewend bent, staat niet meer op de documentatie pagina, maar ook op de nieuwe Supportwebsite onder: support.mrdm.nl/documentatie.

Als u informatie mist of nog vragen heeft dan kunt u alsnog terecht bij de Servicedesk. Dit kan per e-mail: servicedesk@mrdm.nl of telefonisch: 088-5700030.

MRDM opnieuw succesvol geaudit voor ISO27001 en NEN7510 Categorie: Nieuws

Na een succesvolle audit in februari, is MRDM per 11 maart opnieuw gecertificeerd voor ISO27001 en NEN7510. De certificaten worden uitgegeven wanneer processen, beleid en kennisopbouw van een organisatie voldoen aan de strenge normen van het internationale ISO…

Door MRDM opnieuw succesvol geaudit voor ISO27001 en NEN7510
Lees meer

ICHOM en MRDM bundelen krachten om zorguitkomsten op internationale schaal te vergelijken Categorie: Nieuws

Trots kondigen wij onze samenwerking aan met het International Consortium for Health Outcomes Measurement (ICHOM) om het ICHOM Global Benchmarking Platform te lanceren. Het platform stelt zorgaanbieders in staat om de belangrijkste uitkomsten voor de patiënt te vergelijken…

Door ICHOM en MRDM bundelen krachten om zorguitkomsten op internationale schaal te vergelijken
Lees meer