De nieuwe supportwebsite van MRDM

Daar is ‘ie dan! De Supportwebsite van MRDM. Op deze website vindt u alle informatie over batch aanleveringen, onze survey applicatie en meer. Zo kunt u zien in de handleiding wat er allemaal komt kijken als per batch wilt gaan aanleveren, maar bijvoord ook veelgestelde vragen die bij de Servicedesk binnenkomen. Bekijk de website op support.mrdm.nl.

Deze website is aanvullend op onze website mrdm.nl. De documentatie, zoals u gewend bent, staat niet meer op de documentatie pagina, maar ook op de nieuwe Supportwebsite onder: support.mrdm.nl/documentatie.

Als u informatie mist of nog vragen heeft dan kunt u alsnog terecht bij de Servicedesk. Dit kan per e-mail: servicedesk@mrdm.nl of telefonisch: 088-5700030.

Nieuw design MRDM Secure Upload Facility Categorie: Nieuws

Vandaag publiceren we de nieuwe user interface van onze Secure Upload Facility!  Hiermee sluit de user interface van de Secure Upload Facility aan bij de andere websites van MRDM en wordt de navigatie op de website makkelijker. Daarnaast hebben…

Door Mara Kaldeweide
Lees meer

MRDM ondertekent Kennis- en Innovatie Convenant met Topsector LSH Categorie: Nieuws

Publieke en private partijen hebben afgesproken samen te werken aan vitaal functionerende burgers in een gezonde economie. Naast MRDM, ondertekenden partijen als TNO, Go-Fair en patiëntenorganisaties het Kennis- en Innovatie Convenant 2020-2023 (KIC) en hebben deze op 1…

Door MRDM
Lees meer