Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

PHP Developer 

Functie en Profiel

Als PHP Developer beschik je over uitgebreide kennis van verschillende technieken en databases. We gaan voor kwaliteit, dus je bent bekend met code-reviews en continuous integration omdat je graag zeker weet dat de code die je schrijft ook doet wat je wilt; nu én straks.

Je denkt in mogelijkheden, werkt zelfstandig en leert snel. Je doet dingen graag op de juiste manier en bent praktisch ingesteld. Een relevante opleiding is nuttig, maar niet vereist. Wel streven we binnen het team naar een HBO(+) niveau en -instelling.

Wat vragen we van jou?

 • Gedegen PHP kennis, MVC
 • Kennis van frameworks (Symfony2 en Silex) en tools (composer)
 • Kennis van en ervaring met relationele databases en SQL (MySQL)
 • Kennis van automated testing
 • Kennis van front-end technieken zoals HTML5, CSS, en Javascript is een pré
 • Kennis van identity providers is een pré
 • Kennis van linux is een pré
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Affiniteit met agile ontwikkelmethodes, zoals Scrum
 • Een flexibele, nieuwsgierige werkhouding
 • Minimaal 3 jaar ervaring als developer

Over MRDM-ICT 

MRDM-ICT ontwikkelt voor MRDM complexe en technisch hoogstaande registratiesystemen. MRDM is een innovatief bedrijf, werkzaam in de zorg met als doel de zorg effectiever en efficiënter te maken. De kwaliteit van zorg en de daarmee gepaard gaande (toenemende ) kosten staan zowel politiek als maatschappelijk volop in de belangstelling. Door kwaliteitsverbetering kan een aanzienlijke besparing op de zorgkosten worden gerealiseerd! MRDM en MRDM-ICT streven ernaar om op hun vakgebied de beste te zijn en te blijven!

Verschillende partijen kijken kritisch naar onze dienstverlening en dat maakt ons werk nog uitdagender. Omdat met onze software zeer gevoelige persoonsgegevens geregistreerd wordt, moet onze software aan de hoogste standaarden voldoen. Wij hebben bij de ontwikkeling van onze software dan ook te maken met hoge securitynormen en certificeringseisen.

Onze dienstverlening is in korte tijd succesvol gebleken en heeft zich enorm uitgebreid. We zijn drie jaar geleden in Nederland gestart met het implementeren van onze kwalitatief hoogwaardige en innovatieve software. Door het succes in Nederland ontstaat er ook internationaal steeds meer interesse.

MRDM-ICT werkt exclusief voor en intensief samen met MRDM (Medicial Research Data Management). MRDM ondersteunt ziekenhuizen in de rol van bewerker bij het beheren en managen van hun data. Hierdoor zijn zorgaanbieders in staat om inzicht te krijgen in hun prestaties afgezet tegen de prestaties van vergelijkbare zorgaanbieders en zo verbeterdoelen te stellen en te evalueren.

Wat bieden wij je?

Onze organisatie is volop in beweging net als de branche waarin wij actief zijn. Je komt te werken binnen een collegiaal team van 9 developers dat gezamenlijk nastreeft kwalitatief hoogwaardige software te leveren binnen de eisen en normen die wij vanuit overheidswegen krijgen opgelegd. We staan open voor jou ideeën en initiatieven en leren graag van jou! Wij moedigen je aan om je continu te blijven ontwikkelen en willen daar graag in investeren om jou en de organisatie op een hoger niveau te brengen.

Naast hard werken vinden wij ontspanning ook erg belangrijk, daarom organiseren wij regelmatig leuke activiteiten met het team. Tenslotte bieden wij je een marktconform salaris.

Solliciteren of meer weten?

Interesse? Stuur dan je cv naar werken@mrdm.nl Wij gaan graag met je in gesprek. Voor vragen kun je bellen met Judith Hagels op 088-5700050.

Een screening maakt deel uit van het sollicitatieproces, eveneens als het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

Solliciteer

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en vertel in je motivatiebrief wie jij bent en waar jij goed in bent. Je ontvangt dan meteen een ontvangstbevestiging. Vervolgens nemen wij je sollicitatie zorgvuldig door en laten wij je binnen veertien werkdagen weten of je wordt uitnodigd voor een persoonlijk gesprek.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het privacy- en servicebeleid van Google zijn van toepassing

Werken bij MRDM

MRDM bewerkt medische data van zorgaanbieders en patiënten. MRDM zorgt er met verschillende producten en diensten voor dat alle betrokkenen in de zorg over de juiste informatie beschikken om beslissingen te kunnen maken over de zorgverlening. We streven hierbij naar zinnige zorg: patiënten blijven zo gezond mogelijk, maar wanneer zorg toch nodig is, voegt de zorg maximale waarde toe. De juiste zorg voor de juiste patiënt op de juiste tijd.

Wat bieden wij?

 • We staan open voor jouw ideeën en initiatieven en leren graag van jou.
 • We moedigen je aan om jezelf continue te blijven ontwikkelen.
 • We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en daarom hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Een platte organisatie met korte lijnen.
 • We gebruiken State of the art technology.
 • We werken iedere dag aan maatschappelijk relevante projecten om de zorg te verbeteren.
 • Naast hard werken vinden we ontspanning ook erg belangrijk!

Over MRDM

MRDM verwerkt gegevens voor zorginstellingen zodat de informatie gebruikt kan worden om de kwaliteit van zorg inzichtelijk te maken. Partners als Value2Health en Prismant zetten de verwerkte gegevens verder om in bijvoorbeeld benchmarkrapportages. Gezamenlijk dragen we zo bij aan betere gezondheidszorg.

Interesse?

We kijken uit naar je cv en motivatie. Deze kun je sturen naar werken@mrdm.nl of gebruik het onderstaande formulier.

Solliciteer