Batchaanleveringen voor kwaliteitsregistraties: Ervaringen van en voor ziekenhuizen

Alle Nederlandse ziekenhuizen leveren data voor kwaliteitsregistraties via batch aan MRDM, voor verdere verwerking in benchmarkrapportages en/of doorlevering via het Transparantieportaal Zorg.

We hebben acht vergevorderde ziekenhuizen gevraagd om hun inzichten en ervaringen te delen, zodat andere ziekenhuizen hiervan kunnen leren.

Download hier het whitepaper, waarin deze acht ziekenhuizen vertellen waarom zij in batch aanleveren, hoe zij dit realiseren en welke tips zij hebben voor anderen.

Met dank aan: Albert Schweitzer Ziekenhuis; Dijklander Ziekenhuis; Laurentius Ziekenhuis; Máxima Medisch Centrum; Nij Smellinghe; Noordwest Ziekenhuisgroep; St. Antonius Ziekenhuis; VieCuri Medisch Centrum.

MRDM opnieuw succesvol geaudit voor ISO27001 en NEN7510 Categorie: Nieuws

Na een succesvolle audit in februari, is MRDM per 11 maart opnieuw gecertificeerd voor ISO27001 en NEN7510. De certificaten worden uitgegeven wanneer processen, beleid en kennisopbouw van een organisatie voldoen aan de strenge normen van het internationale ISO…

Door MRDM opnieuw succesvol geaudit voor ISO27001 en NEN7510
Lees meer

ICHOM en MRDM bundelen krachten om zorguitkomsten op internationale schaal te vergelijken Categorie: Nieuws

Trots kondigen wij onze samenwerking aan met het International Consortium for Health Outcomes Measurement (ICHOM) om het ICHOM Global Benchmarking Platform te lanceren. Het platform stelt zorgaanbieders in staat om de belangrijkste uitkomsten voor de patiënt te vergelijken…

Door ICHOM en MRDM bundelen krachten om zorguitkomsten op internationale schaal te vergelijken
Lees meer